It is currently Wed May 23, 2018 11:14 pm




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Kopia zapasowa bazy danych forum 
Author Message

Joined: Tue Feb 15, 2011 6:06 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Kopia zapasowa bazy danych forum
Witam,

chciałbym wykonać kopię zapasową forum. Po pierwsze niestety pomimo długiego oczekiwania na "połączenie się z serwerem" niestety nie udało mi się przeprowadzić tego procesu.
Poniżej kopia ze strony:

"Kopia zapasowa bazy danych forum
Kopia bazy danych
W tym miejscu można zgłosić administracji serwisu wykonanie kopii bazy danych forum. Kopia (lub link do niej) w postaci pliku SQL skompresowanego programem gzip zostanie wysłana na adres pocztowy założyciela forum.
Kopia nie obejmuje żadnych plików forum a jedynie bazę danych!
Odtworzenie kopii jest nieodpłatne.
Podaj kod SMS
Łączenie z serwerem, proszę czekać..."

Druga kwestia to pytanie, czy kopię zapasową można odtworzyć na zewnętrznym forum? Chodzi o przeniesienie treści merytorycznych oraz użytkowników.

Pozdrawiam,
Paweł


Sat Mar 09, 2013 8:50 pm
Profile

Joined: Tue Feb 15, 2011 6:06 pm
Posts: 3
Reply with quote
 Re: Kopia zapasowa bazy danych forum
Bardzo proszę o odpowiedź.


Thu Mar 21, 2013 10:53 pm
Profile

Joined: Tue Feb 15, 2011 6:06 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Re: Kopia zapasowa bazy danych forum
Witam,

nadal nie otrzymałem odpowiedzi. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.

Pozdrawiam


Fri Mar 28, 2014 9:25 pm
Profile

Joined: Thu Jun 05, 2014 5:20 pm
Posts: 1
Reply with quote
Post Re: Kopia zapasowa bazy danych forum
Witam

Mam podobny problem, czy można liczyć na sensowną odpowiedź?
--
salon-iva.pl/fryzjerstwo/przedluzanie-wlosow-metoda-hair-talk-extensions.html


Thu Jun 05, 2014 5:23 pm
Profile

Joined: Fri Jun 27, 2014 1:43 pm
Posts: 7
Reply with quote
Post Re: Kopia zapasowa bazy danych forum
Kopię zapasową wykonuje ogólnie dla wszystkich for Webmaster serwisu. :)
Nie jest dostępna dla tych co korzystają z serwisu.

Quote:
Druga kwestia to pytanie, czy kopię zapasową można odtworzyć na zewnętrznym forum? Chodzi o przeniesienie treści merytorycznych oraz użytkowników.


W zasadzie nie można ale jeśli forum do którego chcesz przenieść znajduje się w takim samym skrypcie to myślę, że to kwestia dogadania się z Webmasterem.

Tu masz dokładnie napisane o co chodzi:

viewtopic.php?f=9&t=64


Fri Jun 27, 2014 1:58 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
   
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/ DivisionCore.